07. september 2024
Facebook
nedeľa, 03 jún 2018 01:00

Popularita Facebooku dramaticky klesá, americkí tínedžeri uprednostňujú YouTube

Written by 
Rate this item
(0 votes)

BRATISLAVA 1. júna (WebNoviny.sk) - Americkí tínedžeri sa v pomerne výraznej miere odkláňajú od Facebooku a presúvajú svoju pozornosť k iným sociálnym sieťam a internetovým platformám. Najpoužívanejšou službou medzi mladými Američanmi je v súčasnosti YouTube, za ním nasledujú Instagram a Snapchat, pričom Facebook je až s pomerne veľkým odstupom na štvrtom mieste. Vyplýva to z prieskumu amerického Pew Research Center, ktorý sa uskutočnil na vzorke 750 mladých Američanov vo veku od 13 do 17 rokov. Odporúčame:
Bola to chyba, prepáčte, povedal šéf Facebooku Mark Zuckerberg v súvislosti so zneužitím údajov Najväčší prepad zaznamenal práve Facebook, za ktorého používateľov sa ešte v roku 2015 označovalo 71, no teraz už len 51 percent amerických tínedžerov. Naproti tomu YouTube dnes pravidelne používa podľa vlastných tvrdení až 85 percent 13- až 17-ročných Američanov. K pravidelnému požívaniu Instagramu sa hlási 72 a Snapchatu 69 percent amerických tínedžerov. Oveľa menej používané sú v tejto vekovej skupine Twitter (32 percent) a Tumblr (14 percent).

Viac k témam: facebook, Instagram, Mark Zuckerberg, Snapchat, sociálne siete, tínedžer, Twitter, USA, youtube
Zdroj: Webnoviny.sk - Popularita Facebooku dramaticky klesá, americkí tínedžeri uprednostňujú YouTube © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 157 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner